Agenda NOA

Theatervoorstelling en netwerkbijeenkomst met hapje en drankje

donderdag 6 februari 2020 vanaf 15.00 (Erasmus / Roelof's Brasserie)

 

Beste medeondernemers in en uit Aldlân,

 

Het nieuwe jaar is alweer een paar weken onderweg en traditioneel gezien houden we dan een nieuwjaarsbijeenkomst. We hebben daarom weer wat leuks voor onze ondernemers georganiseerd, in samenwerking met Erasmus en Roelof’s Brasserie.  Niet zoals jullie gewend zijn op de derde donderdag van de oneven maand (sorry, dat was vorige week al), maar nu op donderdag 6 februari. We hebben een heel bijzonder programma, nl. een theatervoorstelling met aansluitend een netwerkbijeenkomst.   De theatervoorstelling LOFBOOT bieden wij, ondernemers van NOA, aan de bewoners van Erasmus aan. Bij deze theatervoorstelling zijn zowel bewoners van Erasmus als ondernemers in/uit Aldlân welkom. Bij de netwerkbijeenkomst zijn uiteraard alleen ondernemers welkom.  

 

Wie: ondernemers in en uit Aldlân
Wat: Theatervoorstelling LOFBOOT van Ritsko van Vliet en Theo van der Geest (zie foto bijlage)          

LOFBOOT is een intieme theatervoorstelling met een mix van cabaret, magie en muziek. Een confronterende maar ook humorvolle reis van twee artiesten -tevens beste vrienden- die terugkijken op hun carrière.  
De één is Ritsko, dj-conferencier met groovy moves, de ander is Theo, goochelaar met melancholieke trekjes. Hun dromen waren 50 jaar geleden net als hun talenten groot, maar de vraag is, waar hebben zij toch de boot gemist?

Friesch Dagblad: “Een aantrekkelijke voorstelling met prima vermaak”  

 

Waar: Erasmus/Roelof’s Brasserie, Hempenserweg 29 te Leeuwarden

Wanneer: donderdag 6 februari, inloop van 15.00 – 15.30 uur, voorstelling van 15.30 – 17.00 uur (met een korte pauze rond 16.00 uur) en netwerkbijeenkomst van 17.30 – 19.30 uur  

 

Omdat het programma wat langer is dan gebruikelijk, hebben we tijdens onze netwerkbijeenkomst een warm/koud buffet klaarstaan voor de ondernemers. Uiteraard zijn ook de drankjes inclusief.  Jullie begrijpen dan ook dat het belangrijk is om je aan te melden en even te vermelden of er nog dieetwensen zijn en of je de hele middag/avond aanwezig bent of alleen ‘s middags of alleen bij de netwerkbijeenkomst.  

Aanmelden kan tot 1 februari door een e-mail te sturen naar secretariaat@ondernemers-aldlan.nl.  

 

Let op: deze bijeenkomst is niet voor partners.  

We hopen jullie te zien op donderdag 6 februari.   

 

Met vriendelijke groet,  

 

Namens het bestuur van

Netwerk Ondernemers Aldlân

Heleen Engwerda  –  secretaris


Onze ondernemersvereniging komt bijeen op de 3e donderdag in de oneven maanden, uitgezonderd juli. Hieronder zie je de data. Zodra er meer bekend is over de invulling van de bijeenkomst, volgt hier meer informatie. 

  • Maart 2020 (aankondiging volgt)

Kent of bent u een ondernemer uit de wijk die nog niet bekend is met Netwerk Ondernemers Aldlân? Deel deze pagina via onderstaande icoontjes.

TELEFOON: 06-26 53 09 41

E-MAIL: secretariaat@ondernemers-aldlan.nl

 

POSTADRES: Salomonszegel 99,

8935 SC Leeuwarden

 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/groups/NetwerkOndernemersAldlan