Agenda NOA

Eindejaarsbijeenkomst NOA

Donderdag 22 november 2018 van 16:30 - 19:00

Roelof's Catering en Brasserie Hempenserweg 29, Leeuwarden

 

Voor degenen die goed opgelet hebben: onze bijeenkomst verschuift deze maand 1 week en wel naar donderdag 22 november en begint om 16.30 uur!  

 

Graag willen we 2018 samen met jullie, de ondernemers uit Aldlân, afsluiten. Dat doen we ditmaal in Roelof's Brasserie in Erasmus aan de Hempenserweg. Wij zorgen voor een warme hap en 2 consumpties. Wil je meer? Dan is dat voor eigen rekening.

 

Tijdens en rond de maaltijd is er voldoende tijd om met elkaar kennis te maken of bij te praten. Dit keer doen we ook een korte voorstelronde voor de maaltijd, zo weten we van elkaar wie we zijn en wat we doen.

 

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar secretariaat@ondernemers-aldlan.nl. Meld ook even of je dieetwensen hebt (vegetarisch/glutenvrij/lactosevrij o.i.d.).  

 

Wacht niet te lang, want aanmelden kan tot zaterdag 17 november en we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We zien jullie graag de 22e!


Onze ondernemersvereniging komt bijeen op de 3e donderdag in de oneven maanden, uitgezonderd juli. Hieronder zie je de data. Zodra er meer bekend is over de invulling van de bijeenkomst, volgt hier meer informatie. 

  • 22 november 2018

Kent of bent u een ondernemer uit de wijk die nog niet bekend is met Netwerk Ondernemers Aldlân? Deel deze pagina via onderstaande icoontjes.

TELEFOON: 06-26 53 09 41

E-MAIL: secretariaat@ondernemers-aldlan.nl

 

POSTADRES: Salomonszegel 99,

8935 SC Leeuwarden

 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/groups/NetwerkOndernemersAldlan