Agenda NOA

Praamvaart 2019

donderdag 16 mei 2019 vanaf 16.30 (de pramen varen stipt 17.00 weg)

Beste medeondernemers in en uit Aldlân,

 

Eindelijk laten de eerste warme zonnestralen zich weer zien. We verheugen ons dan ook op de volgende NOA-bijeenkomst, want we gaan weer praamvaren! En wel op donderdag 16 mei.  Wie er vorig jaar bij was, kan beamen dat wij een praamvaart goed verzorgen. Dus zet deze bijeenkomst in je agenda en meld je uiterlijk 10 mei aan!  De details:  Donderdag 16 mei verzamelen we vanaf 16.30. Wees op tijd, de pramen varen stipt 17.00 uur weg Locatie: Steiger Mannagras in de Aldlânsfeart, scheef tegenover de oude brugpijlers met kunstwerk.

 

Programma

16.30 – verzamelen bij de aanlegsteiger

17.00 – vertrek vanaf steiger Mannagras, vanwaar we via Goutum door de Wirdummer Vaart naar Wirdum varen

Ca. 18.00 – aanleggen in het jachthaventje van Wirdum, vanwaar we lopen naar Haaima’s museum. Hier wordt ook catering verzorgd.

Ca. 19.30 – vertrek vanaf Wirdum richting Wergea over de Staande Mastroute, achter Zuiderburen langs en dan over het Van Harinxmakanaal weer terug

Rond 21.00 verwachten we weer terug te zijn in Aldlân, bij het opstappunt.   Onderweg zijn er aan boord genoeg hapjes en drankjes. Mooi weer is besteld, maar mocht er regen vallen, dan zijn er voldoende paraplu’s/poncho’s aan boord voor iedereen.  

 

 

LET OP: Aanmelden voor de praamvaart is verplicht vanwege de beperkte capaciteit. Graag bij aanmelding ook doorgeven of er dieetwensen of andere bijzonderheden zijn. Aanmelden kan via secretariaat@ondernemers-aldlan.nl (of als antwoord op deze e-mail). Doe dit vóór 10 mei, dan sluit de inschrijving.  

 

We zien jullie graag op donderdag 16 mei!

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur van

Netwerk Ondernemers Aldlân


Onze ondernemersvereniging komt bijeen op de 3e donderdag in de oneven maanden, uitgezonderd juli. Hieronder zie je de data. Zodra er meer bekend is over de invulling van de bijeenkomst, volgt hier meer informatie. 

  • 16 mei 2019 Praamvaart
  • september (aankondiging volgt)

Kent of bent u een ondernemer uit de wijk die nog niet bekend is met Netwerk Ondernemers Aldlân? Deel deze pagina via onderstaande icoontjes.

TELEFOON: 06-26 53 09 41

E-MAIL: secretariaat@ondernemers-aldlan.nl

 

POSTADRES: Salomonszegel 99,

8935 SC Leeuwarden

 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/groups/NetwerkOndernemersAldlan